RIVERSIDE PREP SECONDARY SCHOOL BELL SCHEDULE 2021 - 2022

	Regular Day
1	8:30 a.m. — 9:30 a.m. 60 minutes
2	9:35 a.m. — 10:35 a.m. 60 minutes
3	10:40am — 11:45am 65 mins/announcements
4A	A Lunch (Rooms 430's – 440's) 11:45a.m –12:15p.m. 30 minutes (70's, 80's, Band)
	4B Class 11:50 a.m. — 12:50p.m. 60 minutes
4B	4A Class 12:20 p.m. – 1:20 p.m. 60 minutes
	B Lunch (410's & 420's, Choir) 12:50p.m.–1:20p.m (90's, 100's,110's)
5	1:25 p.m. — 2:25 p.m. 60 minutes
6	2:30 p.m. – 3:30 p.m. 60 minutes

Minimum Day 1 8:30 a.m. - 9:10 a.m 40 minutes. 2 9:15 a.m. - 9:55 a.m. 40 minutes 3 10:00 a.m. - 10:45 a.m 45 mins/announcements 4A A Lunch (Rooms 430's-440's) 10:45a.m.-11:15a.m. 30 minutes (70's, 80's, Band) 4B - Class 10:50 a.m. - 11:30 a.m. 40 minutes 4B 4A - Class 11:20 a.m. - 12:00 p.m. 40 minutes **B** Lunch (410's & 420's, Choir) 11:30 a.m - 12:00 p.m. (90's, 100's, 110's) 5 12:05 p.m. - 12:45 p.m. 40 minutes 6 12:50 p.m. - 1:30 p.m.

40 minutes

	Finals
1&4	8:30 a.m. — 9:55 a.m. 85 minutes
2&5	10:00 a.m. — 11:25 a.m. 85 minutes
	Lunch
	11:25a.m —12:00p.m. 35 minutes
3&6	12:05 p.m. — 1:30 p.m. 85 minutes

Pep Rally Day	
1	8:30 a.m. — 9:00 a.m 30 minutes.
2	9:05 a.m. — 9:35 a.m. 30 minutes
3	9:40 a.m. — 10:10 a.m 30 minutes
	Assembly 10:25am - 11:15am
4A	A Lunch (Rooms 430's-440's) 11:15a.m.–11:45a.m. 30 minutes (70's, 80's, Band)
	4B - Class 11:20 a.m. — 11:50 a.m. 30 minutes
4B	4A - Class 11:50 a.m. – 12:20 p.m. 30 minutes
	B Lunch (410's & 420's, Choir) 11:50 a.m – 12:20 p.m. (90's, 100's, 110's)
5	12:25 p.m. — 12:55 p.m. 30 minutes
6	1:00 p.m. — 1:30 p.m. 30 minutes